Daan Bredewout -

Fysio,- Oefen,- Manueel therapeut, Echografist, Craniofaciaal CRAFTA ® (Kaak) therapeutInternationaal CRAFTA® docent

"Als behandelaar richt ik mij volledig op het hoofd, hals, nek en kaakgebied. Deze focus als behandelend specialist en mijn werk als internationaal docent binnen dit werkgebied geeft echte aandacht, kennis en kunde om tot oplossingen te komen. Dat is waar ik voor sta. Wat kan ik voor U doen?"  

 

Prof. Dr. H. von Piekartz -
Manueel therapeut, docent, onderzoeker en clinicus

"Het klinisch redeneren weet Daan in alle facetten uitermate goed toe te passen bij vaak complexe casuïstiek zoals in het craniofaciale gebied" 

 

Drs. Vivian Trommelen - 

Tandarts

"Ook binnen de tandheelkunde is een multidisciplinaire aanpak in mijn ogen noodzakelijk. Elk behandelplan verdient een benadering waarbij diverse specialisten met elkaar overleggenen samenwerken om een zo optimaal mogelijk behandelresultaat te verkrijgen voor de individuele patiënt. Daan is met zijn CRAFTA  behandelingen een welkome en inmiddels onmisbare aanvulling binnen onze praktijk." 

 

Debby Mureau - 

Logopedist, stemauteur en presentatiecoach

"CRAFTA is bij uitstek de discipline die spanning in het hoofd-, hals- en keelgebied efficiënt en doeltreffend kan aanpakken. De ideale behandeling in combinatie met logopedie/stemtherapie en KNO-heelkunde als het gaat om stemproblemen bij beroepsspelers en zangers."

  

Pieter Fluitman -
Huisarts

Klachten in het nek-, hoofd- en halsgebied, zoals hoofdpijn en tinnitus, zijn in de huidige maatschappij een steeds vaker voorkomend probleem. Daan Bredewout weet, door zeer gericht onderzoek en behandeling, deze klachten doelmatig aan te pakken en is een zeer gedegen therapeut." 

 

Drs. Sander Perry -

Fysiotherapeut, klinisch epidemioloog 

"Observeren, evalueren en verbeteren. Daan is continu bezig met het vergaren van vakliteratuur om zijn eigen handelen te verbeteren"