Over mij


Daan Bredewout,
Fysiotherapeut | Manueel Therapeut 
Oefentherapeut Mensendieck

Echografist MSU 

Craniofaciaal therapeut (CRAFTA®)
Docent (CRAFTA®) i.o.Debby Mureau - 
Logopedist, stemauteur en presentatiecoach
"CRAFTA is bij uitstek de discipline die spanning in het hoofd-, hals- en keelgebied efficiënt en doeltreffend kan aanpakken. De ideale behandeling in combinatie met logopedie/stemtherapie en KNO-heelkunde als het gaat om stemproblemen bij beroepsspelers en zangers." 

Prof. Dr. H. von Piekartz -
Manueel therapeut, docent, onderzoeker en clinicus

"Daan Bredewout weet het klinisch redeneren in alle facetten uitermate goed toe te passen bij vaak complexe casuïstiek zoals in het craniofaciale gebied."

 

Arjen van der Meij - 
Tandarts
"Veel mensen weten niet dat hoofd- en nekpijn hun oorsprong kunnen vinden in overbelasting van het kauwstelsel. Een craniofaciaal- of kaaktherapeut kan een belangrijke rol spelen in de behandeling daarvan."

Pieter Fluitman -
Huisarts
Klachten in het nek-, hoofd- en halsgebied, zoals hoofdpijn en tinnitus, zijn in de huidige maatschappij een steeds vaker voorkomend probleem. Daan Bredewout weet, door zeer gericht onderzoek en behandeling, deze klachten doelmatig aan te pakken en is een zeer gedegen therapeut."

Drs. Sander Perry - 
Fysiotherapeut, klinisch epidemioloog
"Observeren, evalueren en verbeteren. Daan is continu bezig met het vergaren van vakliteratuur om zijn eigen handelen te verbeteren."

Drs. Robert Kuizenga - 
Manueel therapeut
"Daan ken ik al jaren als een zeer bekwame, prettige collega die zeer precies en professioneel werkt. Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke vent!"